VIP LODGE, Arena Chișinău
Tesla FORMER - Cele mai eficiente tratamente pentru mușchii pelvieni slabi, incontinența urinară, problemele sistemului reproductiv și tulburările geriatrice, fizioterapia neurologică și dezvoltarea forței musculare prin stimulare magnetică funcțională (FMS)
13 aprilie
ADVANCED BEAUTY
intrare liberă în baza înregistrării
12:15 - 13:30
Speaker

Juan Antonio Bautista

Manager clinic global - ISKRA Medical d.o.o.


La 55 de ani și după ce mi-am investit practic toată viața profesională în domeniul comercial, mă aflu într-un moment în care mă pot bucura și de partea clinică, care a fost întotdeauna ceva înnăscut în mine.


Sosirea mea în domeniul medicinei estetice în urmă cu 8 ani mi-a permis să reîmprospătez senzațiile magnifice, niciodată uitate, din timpul petrecut la Școala de Asistenți Clinici Sanitari (infirmier) din Barcelona (1985-1988), unde am avut imensul noroc de a combina aceste studii cu serviciul militar în urgențe la Spitalul Militar din Barcelona. Acolo mi-am făcut practica în departamentul de urgențe și în departamentul de chirurgie generală timp de 3 ani.


În prezent, am responsabilitatea de a adapta protocoalele clinice ale companiei Iskra Medical pentru a obține cele mai bune rezultate pentru clienții noștri.

Lucrul în colaborare cu inginerii noștri industriali, bioinginerii, fizicienii, fizioterapeuții și medicii este de departe cel care mă liniștește și mă îmbogățește cel mai mult.

Desigur, trebuie să recunosc că întotdeauna mi-au plăcut vânzările, dar sunt primul avocat și promotor că vânzările în acest sector apar atunci când partea clinică este pusă în valoare și respectată.

Înregistrare la seminar
Completați formularul pentru a vă asigura accesul la seminar.
Accesând butonul sunteți de acord cu politica noastră de prelucrare a datelor cu caracter personal