VIP LODGE, Arena Chișinău
VERSATILITATEA STIMULĂRII MAGNETICE FUNCȚIONALE PENTRU ÎMBUNĂTĂȚIREA SĂNĂTĂȚII PACIENȚILOR: DE LA PODEAUA PELVIANĂ LA FIZIOTERAPIE ȘI AFECȚIUNI MUSCULO-SCHELETICE.
11 aprilie
ADVANCED BEAUTY
intrare liberă în baza înregistrării
14:00 - 18:00
Stimularea magnetică funcțională este o tehnologie în creștere la nivel mondial în sectoarele de medicină estetică, urologie, ginecologie, fizioterapie și reabilitare.
În cadrul acestui workshop teoretic și practic, veți descoperi ce este stimularea magnetică funcțională și cum vă poate ajuta în activitatea dumneavoastră pentru a îmbunătăți sănătatea pacienților. Aflați cum poate fi folosită FMS pentru tratamentul incontinenței urinare, disfuncției erectile și a altor afecțiuni ale Planșeului Pelvin într-un mod non-invaziv!
Descoperiți, de asemenea, modul în care FMS poate ajuta în cazul durerii, fracturilor, leziunilor și în tratamentul altor afecțiuni musculo-scheletice diferite în fizioterapie și reabilitare.
Profesioniștii vor avea posibilitatea de a experimenta tehnologia în timpul atelierului.

Workshopul este destinat pentru doctori în medicină estetică, urologi, ginecologi, medici de reabilitare și ortopezi, specialiști în sănătate pelviană și fizioterapeuți.
Speakeri

Victoria Bertomeu Herranz

Fizioterapeut. Manager de fizioterapie la Iskra Medical

Fizioterapeut în domeniul planșeului pelvian și musculo-scheletal.

Fizioterapeut și manager internațional de fizioterapie la Iskra Medical. Împuternicirea profesioniștilor din domeniul sănătății și îmbunătățirea sănătății în întreaga lume prin utilizarea tehnologiei de stimulare magnetică funcțională.

Juan Antonio Bautista

Manager clinic global - ISKRA Medical d.o.o.


La 55 de ani și după ce mi-am investit practic toată viața profesională în domeniul comercial, mă aflu într-un moment în care mă pot bucura și de partea clinică, care a fost întotdeauna ceva înnăscut în mine.


Sosirea mea în domeniul medicinei estetice în urmă cu 8 ani mi-a permis să reîmprospătez senzațiile magnifice, niciodată uitate, din timpul petrecut la Școala de Asistenți Clinici Sanitari (infirmier) din Barcelona (1985-1988), unde am avut imensul noroc de a combina aceste studii cu serviciul militar în urgențe la Spitalul Militar din Barcelona. Acolo mi-am făcut practica în departamentul de urgențe și în departamentul de chirurgie generală timp de 3 ani.


În prezent, am responsabilitatea de a adapta protocoalele clinice ale companiei Iskra Medical pentru a obține cele mai bune rezultate pentru clienții noștri.

Lucrul în colaborare cu inginerii noștri industriali, bioinginerii, fizicienii, fizioterapeuții și medicii este de departe cel care mă liniștește și mă îmbogățește cel mai mult.

Desigur, trebuie să recunosc că întotdeauna mi-au plăcut vânzările, dar sunt primul avocat și promotor că vânzările în acest sector apar atunci când partea clinică este pusă în valoare și respectată.

Înregistrare la seminar
Completați formularul pentru a vă asigura accesul la seminar.
Accesând butonul sunteți de acord cu politica noastră de prelucrare a datelor cu caracter personal